PROGRAMA MOVES 2020

L'Institut Català d'Energia (ICAEN), ha obert la convocatòria d'ajuts per impulsar la mobilitat sostenible, en aquest sentit, ha inclòs unes subvencions per l'adquisició de vehicles elèctrics i per instal·lacions de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics.
Podran accedir-hi tant particulars com empreses i administracions. Es vol impulsar la implantació del vehicle elèctric a Catalunya i aquests ajuts cobriran des del 30% fins al 40% de la despesa.


En les Comunitats de Propietaris també es possible sol·licitar aquesta subvenció (Actuació 2, article 6 de la convocatòria).


Es pot sol·licitar a partir del dia 17 DE SETEMBRE.


El termini finalitzarà quan s’esgoti el pressupost disponible o com a màxim quan hagi transcorregut 1 any a partir de la data de publicació de la convocatòria.
Les sol·licituds formalitzades es tindrà en compte sempre l’ordre d’entrada a partir de la publicació en el DOGC, però pels vehicles lleugers per a persones físiques no professionals, en aquest cas la data a tenir en compte és el 17 de Juny.
El termini d’execució de l’actuació objecte de la subvenció és de 12 mesos a comptar des de la notificació de la resolució de la concessió.