La cotització de solidaritat dels salaris més alts començarà el 2025

Reglament sobre cotització i liquidació​


El Govern té previst aprovar el reglament sobre cotització i liquidació, el qual estableix el marc legal necessari per implementar la quota de solidaritat a partir de l'any 2025 pels salaris més alts, és a dir, que superin la base màxima.

Aquesta mesura va ser aprovada com a part de la reforma de les pensions durant la legislatura anterior. El Govern assenyala que aquesta mesura s'aplicarà de manera gradual, començant amb taxes properes a l'1% i augmentant progressivament fins a arribar al 6% l'any 2045.

En un període de vint anys, els salaris compresos entre la base màxima de cotització i un 10% addicional estaran subjectes a un tipus impositiu addicional que augmentarà gradualment del 0,92% al 5,5%. Pels salaris que superin la base màxima en un 10% fins a un 50% addicional, estarà entre l'1% i el 6%.

Finalment, pels salaris que superin el 50% de la base màxima de cotització, el tipus de cotització augmentarà gradualment de l'1,17% al 7%.


Informa't de les

últimes noticies

El vostre fragment dinàmic es mostrarà aquí... Aquest missatge es mostra perquè no heu proporcionat tant un filtre com una plantilla a utilitzar.