VOLS SUBSTITUIR LA TEVA CALEFACCIÓ?

Reducció del consum d’energia. 

Al menys de un 11,7% al 2030. 

La Directiva sobre Eficiència Energètica obliga els governs a promoure només sistemes de climatització sense emissions, però no prohibeix expressament les calderes. Sí que és veritat que el projecte de Directiva d'Eficiència Energètica d'Edificis, encara sense aprovar, planteja que no es puguin instal·lar en edificis nous.

L'objectiu és aconseguir que els usos del sòl, els sistemes de transport, la producció d'energia i les polítiques fiscals siguin el més adequat possible perquè les emissions netes baixin un 55% per 2030 en comparació amb els nivells de 1990, perquè el principi amb el qual es basa és "primer l'eficiència energètica".

A la norma s'estableix que els estats membres de la U.E. hauran d'invertir els diners públics únicament a tecnologies sostenibles. Això no significa que les calderes es prohibeixin, però sí que desapareixeran els incentius públics per instal·lar-les.


SI ESTÀS PENSANT A SUBSTITUIR

EL TEU SISTEMA DE CALEFACCIÓ

Normativa:

20%

Deducció del 20% de la inversió realitzada en la rehabilitació si les obres disminueixen un 7% la despesa d’energia per calefacció i refrigeració.

40%

Deducció del 40% si es redueix el consum d’energia el 30% o s’obté una etiqueta energètica A o B.

60%

Si es rehabilitat tot l’edifici, la deducció pot arribar al 60%.


Més notícies 

al nostre blog

Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.