Política de privacitat

MORERA ASSESSORIA I GESTORIA, S.L garanteix l'adopció de les mesures necessàries per gestionar les dades de l'usuari amb caràcter personal de conformitat amb el que s'estableix a la Llei Orgànica 3/2018 de Protecció de Dades. D'aquesta manera, les dades facilitades per l'usuari, així com el seu correu electrònic, seran afegits als fitxers de "clients" de MORERA ASSESSORIA I GESTORIA, S.L amb l'únic fi de gestionar-les i realitzar campanyes informatives. Si l'usuari no desitja rebre aquesta informació pot comunicar-ho a morera@moreragestio.com i serà donat de baixa immediatament com a destinatari d'aquest tipus d'informació.
Totes les comunicacions privades entre MORERA ASSESSORIA I GESTORIA, S.L i els seus usuaris seran considerades confidencials i en cap cas es transferiran a tercers.

MORERA ASSESSORIA I GESTORIA, S.L adverteix a l'usuari que podrà rebutjar les peticions de registre realitzades de forma fraudulenta o en vulneració de normes i drets de tercers, podent ser donats de baixa si infringeixen les condicions legals del lloc web.
L'usuari és responsable de l'ús i confidencialitat de les seves dades. Per això, davant de qualsevol sospita que la seguretat s'ha vist vulnerada, haurà de procedir a modificar-les immediatament.
L'usuari també podrà exercir en tot moment el seu dret de rectificar o cancel·lar les seves dades mitjançant una sol·licitud específica que ha d'enviar a morera@moreragestio.com adjuntant una còpia del seu document oficial d'identificació (DNI, carnet de conduir o passaport) que l'identifiqui legalment.